Biorezonans ile Tedavi

 


Biorezonans, hasarlı DNA'nın hasarlı hücre veya organların anormal elektromanyetik dalgalar yaymasına neden olduğu varsayımına dayanır. Biorezonans destekçileri, bu dalgaları tespit etmenin hastalıkları tespit etmek için kullanılabileceğini, bu dalgaları normal frekanslarına getirmenin ise hastalığı tedavi edebileceğini iddia ediyor.

Biorezonansı kullanmak için cilde elektrotlar yerleştirilir ve vücuttan çıkan enerji dalga boylarını tarayan bir cihaza bağlanır. Bu teşhis sürecidir. Ekipman daha sonra, muhtemelen hastalığı tedavi ederek, vücut hücrelerinin doğal frekanslarında titreşmesini sağlamak için bu enerji frekanslarını ayarlayabilir.

Homeopatik ilaçların reçetelenmesine yardımcı olmak için elektrodermal test oluşturuldu. İlaçlar, kişide ne kadar iyi rezonansa girdiklerini veya bir hastalığı yenmek için güçlendirilmesi gereken biyolojik frekanslara ne kadar benzediklerini görmek için değerlendirilir.

Uygulayıcılara göre, homeopatik ilaçlardan veya alerjilerden kaynaklanan dalga emisyonu, cihaz tarafından izleniyor ve hastanın otonom sinir sistemi aracılığıyla kontrol edilerek cilt direncini etkiliyor Ancak, bu ifadelerden herhangi birini destekleyecek kanıt yok.  Bir cihaz üzerinde yapılan bir araştırma, düşük dirençli galvanik cilt reaksiyonunun omurga hastalığının güvenilir bir göstergesi olmadığını ve cihazın vücuttaki herhangi bir bölgeye 5 saniye uygulandıktan sonra düşük dirençli bir sonuç sağladığını keşfetti

Biorezonans ile Kanser Tedavisi

Bazı biorezonans kullanıcıları, her ikisi de kanseri "öldürebilen" tümör baskılayıcı genleri etkinleştirebileceğini veya hiperaktif hücrelerin etkilerini azaltabileceğini iddia ediyor. Bununla birlikte, kansere neden olan genetik değişikliklerin çoğu tersine çevrilemez. Ayrıca, biorezonansın kanser tedavisinde etkinliğini gösteren hiçbir araştırma yapılmamıştır. Fakat araştırma olmamasına rağmen deneyenlerin biorezonans ile kanser tedavisi münkün olduğu ortaya konulmuştur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hukuki Haklarınızı Korumanın Önemi ve Avukatlık Hizmetlerinin Rolü

Instagram Takipçi Sayısını Güvenli Olarak Artırmak

Astroloji Eğitimi Ne Öğretir?