Coin360

 


Coin360 kripto para piyasasında yer alan kripto paraların tüm verilerini paylaşan bir platformdur. Kripto para ile ilgilenen yatırımcılar genellikle bu siteyi kullanırlar. Kripto paraların dalgalanmalarını grafiksel verilerin üzerinden takip edebilme şansınız bulunmaktadır. Amerika tabanlı bir site olan Coin360 alanındaki en iyi sitelerden biri olma özelliğini taşır. Bir kripto paranın aylık, haftalık, günlük, saatlik ve dakikalık raporlarını sizlere sunmaktadır. Uzun yıllardır bu sektörde olan bu marka Türkiye'de yeni yeni kullanılmaya başlanmıştır. Aynı zamanda kripto para borsaları hakkında da bu siteden bilgi almak mümkündür.

Sitenin en güzel yönü, çok tercih edilmeyen alt coinlerin de raporlarını sunmasıdır. Teknik analiz ile uğraşan kişiler için grafiksel yapısı oldukça kullanışlıdır. Kullanışlı olmasından dolayı da yatırımcıların odağı halini gelmiş bir sitedir. Bitcoin fiyatı inceleneceğinizi düşünürsek, derinlemesine analiz imkanı sayesinde grafik analizini kolayca yapabiliriz.

Coin360 Alternatifi

 

Coin360 alternatifleri arasında Investing ve Tradingwiev gibi markalar bulunmaktadır. Ülkemizde bu iki marka çok daha fazla kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Bunun en önemli nedeni ise dil desteğidir. Sitenin alt yapısında oluşan sorunlar oldukça azdır ve kripto paraların anlık olarak fiyatlarını da bu siteden takip edebilirsiniz. Btc haber sitelerinde coin fiyatlari gibi birçok alanda bilgi edinebilmek mümkündür. Alt yapısı ve kullanışlı olması sitenin özelliklerindendir; ama ülkemizde rakiplerini geçme olasılığı pek de mümkün görünmüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hukuki Haklarınızı Korumanın Önemi ve Avukatlık Hizmetlerinin Rolü

Astroloji Eğitimi Ne Öğretir?

Instagram Takipçi Sayısını Güvenli Olarak Artırmak